Sørgekåpen er på

Det gjør vondt. Smerter som gjør vondt, langt, langt inni hjertet.  Noen ganger er hjertet varmt av minner. Gode, varme minner. Som gleder meg, og ikke minst, styrker meg videre.  Å miste en kjær person er tungt. En uendelig følelse av tomhet og tristhet.   Men også en glede over å ha fått hatt dette mennesket i livet mitt!  Jeg tenker ofte på hvor heldig jeg har vært- det styrker det også, midt i sorgen.  Ei bestemor som alltid vil forbli i hjertet mitt, som ei varm, snill, morsom og bestemt liten dame ♥

Glad i deg for alltid!

 

2 kommentarer

Beatemor

11.nov.2010 kl.19:19

Alltid vondt å miste noen,å ei bestemor "varer" nok evig......men godt e dæ at du kan ta fram alle di goe minnan framover!

Klæm<3

Jeanette

16.nov.2010 kl.19:49

Tenk at vi har vært så heldig og hatt sånne fantastiske bestemødre i livet vårt! Føler virkelig med deg! Det gjør veldig vondt, men det er så uendelige mange gode minner:)

Varme klemmer

Skriv en ny kommentar

solvisinblogg

solvisinblogg

33, Bodø

32 år ung, frodig på alle måter, mange sider av meg selv- bare du tørr å bli kjent med meg. 2 skjønne barn som er en flott jente på 9 og en flott gutt på 11. Er også så heldig å ha en flott samboer, en mann som betyr mye for meg. Jeg liker interiør, dans, være sosial med venner, shoppe, reise, dyr, og naturen. Jeg er ikke så sportslig av meg, men planene er der.

Kategorier

Arkiv

hits