I morgen er i morgen, idag er idag :)

Da har jeg endelig rigget meg til her, for å gi dere noen ord og bilder.  Har hatt en altfor lang pause nå, men det har stått litt stille.

Vi hadde en deilig sommer, selv om været ikke var på topp. Ferierte i vårt andre hjem, på Myken. Der senker skuldrene seg, selv om vi bruker mye tid på praktiske ting. I år var det gjerdet som skulle gjøres ferdig. Det kom opp, men ble ikke tid til å male det. I år leier vi ut huset til en familie fra Island, som skal prøve å bo uti havgapet ett år. Et spennende år det får de nok.  Vi ønsker de lykke til :)

 

Det ble også en liten tur til Sverige, nærmere Umeå. First Camp Umeå. Fin campingplass, rent og ordentlig, og mye å gjøre for ungene. Eneste minuset er standarden og prisen på hyttene... Ei hytte for oss fire ble på 800 kr døgnet, og da trudde vi det kom til å bli litt bra standard, men der trodde vi nok feil.. Liten skuffelse, men vi greide da å ha det kjempekoselig :) Vi har jo hvert år brukt å telte, da i stortelt, men tror nok at det var siste gang i fjor, i allefall på ei stund.. Var veldig dårlig vær da, og da frister det ikke så mye å telte med en gang :) Men en sjarm er det. Og fine ferier har vi hatt i teltet vårt :)

 

2. september reiste vi til varmen. Endelig! Vi valgte å reise med Nazar, og valgte Kusadasi osm ligger nord i Tyrkia. Ved Izmir. Aqua Fantasy het hotellområdet. Med badepark ved siden av. Et flott sted, med mange aktiviteter. Dette er et all inklusiv konsept, noe vi ikke hadde prøvd før. Blir nok første og siste gang med slikt. Savnet veldig å sitte i ro og fred og se på en meny og vinkart ;) Her var det buffe, morgen, lunsj og middag.. Mye folk, for mange.. 3500 mennesker på dette området.. Det sier seg selv.. Men supert opplegg med underholdning hver kveld. Det skjer noe hele tiden. Så vi har ikke kjedet oss :)  Dro noe turer inn til byen Kusadasi, en vakker havneby.  Noe stress med shoppingen.. Jeg er nok ingen pruter.. Så det ble ikke mye handling, men gøy å se.  Det beste var å gå i sidegatene :) 14 flotte dager med sol og varme.

Vel fremme i Oslo, besøkte vi et vennepar, storkoste oss, god mat og drikke og sightseeing :)Takk Sigurd og Stig ♥
Kappsagmassakren ;)


89 stikk på det ene benet og noe med 60 på det andre! Det klødde :(

Huset mitt :)


Én kommentar

Lilliansen

03.nov.2010 kl.00:03

Hei,hei:)

Huset er jo nesten ikke til å kjenne igjen, så fint har det blitt!

Bra jobba :)

Klem fra Lillipillisnilli

Skriv en ny kommentar

solvisinblogg

solvisinblogg

33, Bodø

32 år ung, frodig på alle måter, mange sider av meg selv- bare du tørr å bli kjent med meg. 2 skjønne barn som er en flott jente på 9 og en flott gutt på 11. Er også så heldig å ha en flott samboer, en mann som betyr mye for meg. Jeg liker interiør, dans, være sosial med venner, shoppe, reise, dyr, og naturen. Jeg er ikke så sportslig av meg, men planene er der.

Kategorier

Arkiv

hits