No more pixmania!

Argsinnet koker! Nå har jeg venta hele dagen på at Posten skal hente den 6 mnders gamle flatskjermen til min datter! Eller rettere sagt: Vi har prøvd å sende det tilbake til reperasjon i 5 uker!!!  Trudde virkelig da vi kjøpte den på nettet at det skulle være trygt og sikkert, og ja det er det. Så lenge den har fungert! Men da bilde ble borte etter 5 mndrs bruk- da startet vi en kamp mot pixmania, posten,usp og tulltoll og greier.. For den kunne ikke sendes tilbake fra Oslo der vi fikk den fra neida.. Denne skal på en lengre reise! Nemlig til Frankrike, France!  Og det er visst en del ( les en dunge) med papirer som skal være med denne også! Hmmm.. og papirene de ser akkurat lik ut! Står det samme på de alle!
Hjelpe meg!!!  Men nå vil jeg ha den ut. Den har stått ved døra og ventet på å bli hentet nå som sagt i fem uker.. Jo mer vi kontakter Pixmania el posten får vi sendt nye papirer, så skal ikke kontakte de mer.. Fikk endelig en hyggelig telefon fra posten om at de kommer mellom 12 og 16 idag.. Jaja!  Den som venter venter vel ikke forgjeves??? Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

solvisinblogg

solvisinblogg

33, Bodø

32 år ung, frodig på alle måter, mange sider av meg selv- bare du tørr å bli kjent med meg. 2 skjønne barn som er en flott jente på 9 og en flott gutt på 11. Er også så heldig å ha en flott samboer, en mann som betyr mye for meg. Jeg liker interiør, dans, være sosial med venner, shoppe, reise, dyr, og naturen. Jeg er ikke så sportslig av meg, men planene er der.

Kategorier

Arkiv

hits