Tilbaks :)

Der var jeg tilbake en tur igjen. Ikke hatt så mye tid til bloggen min, men skal prøve å oppdatere litt. Venter fremdeles på sommeren her i nord ;) Idag var det hele 10 grader! Juhu! Jeg vil ha sommer og varme :) og ferie :) ikke minst! Og masse penger :) 
Vi får to uker sammen som familie ilag i sommer, men tar det igje til høsten når vi reiser til Tyrkia :) blir en etterferie i Oslo også til gode venner :) Ungene har takket nei takk til Tusenfryd (!) Tenk det.. De er ikke såå forferdelig glad i karuseller ;) heldigvis da..  Så vi må finne ut hva annet vi kan gjøre :) De ville se slottet! Mer skal ikke til :)


Har vært mye og se og gjøre. Vi har vært i fin konfirmasjon til mitt søskenbarn :) Hyggelig og koselig å treffe familien.

Min kjære har vært så snill og motet seg opp og pusset ned det gamle kjøkkenbordet vårt og stolene. Nå holder vi på og skal trekke stolene opp :)  Det var litt av en jobb.. Så vi tar en pause til i morgen ;) mulig vi blir ferdig til da. Kommer bilder da ;) 

Idag har jeg tilbringt dagen med en av mine kjære onkler, vi har storkost oss :)  Gla i deg :)

Ja forresten, min kjære datter har vært på biblioteket og lånt seg bøker før sommeren :)Én kommentar

Julianne

06.jul.2010 kl.16:54

Så fine bilda du har lagt ut:-)

Skriv en ny kommentar

solvisinblogg

solvisinblogg

33, Bodø

32 år ung, frodig på alle måter, mange sider av meg selv- bare du tørr å bli kjent med meg. 2 skjønne barn som er en flott jente på 9 og en flott gutt på 11. Er også så heldig å ha en flott samboer, en mann som betyr mye for meg. Jeg liker interiør, dans, være sosial med venner, shoppe, reise, dyr, og naturen. Jeg er ikke så sportslig av meg, men planene er der.

Kategorier

Arkiv

hits