Vinteren er tilbake

Når man endelig har gledet seg i uker, dager og måneder på at det skal bli vår- og man tror at tia endelig er kommet for våren.. Å neida! Det ligger et hvitt teppe utafor vinduet! Og jeg liker det overhodet ikke! Jeg vil ha sommer og sol! :(

Bloggen har vært stille pga formen min- ikke vært på topp. Men likere nå :)  Klokka er ikke mer enn litt over halv syv, oppe kl 06 idag... Gjeeesp.. Her er det ikke små barn som holder oss våkne på natta. Men vår "elsklige" pus.. Dæken hvor han tramper når han går.. Og bråker når han spiser... Demonstrerer sikkert for at vi sover.. Eller prøver... Når en endelig kjenner søvnen inntar kroppen- så henger han plutselig i gardiner og persienner! Hjelp! Så natta vår var over 0530. Blir en lang dag. 

Jeg og Astrid koser oss med frokost og snart skal min sønn vekkes. Etter skoletid skal vi til byen og finne klær til 17.mai - hurra! :)

Ha en super dag! :)

Én kommentar

proteinlife

09.mai.2010 kl.17:20

Heihei. Kjenner til det med katta. Klorer og mjauer i et sett akkurat i beste sovetid :D Kjedelig når ingen er våkne, hehe.

Skriv en ny kommentar

solvisinblogg

solvisinblogg

33, Bodø

32 år ung, frodig på alle måter, mange sider av meg selv- bare du tørr å bli kjent med meg. 2 skjønne barn som er en flott jente på 9 og en flott gutt på 11. Er også så heldig å ha en flott samboer, en mann som betyr mye for meg. Jeg liker interiør, dans, være sosial med venner, shoppe, reise, dyr, og naturen. Jeg er ikke så sportslig av meg, men planene er der.

Kategorier

Arkiv

hits