Våren kommer!

Endelig er våren på tur hit til Bodø by. Og jeg kan ikke si annet enn at det er deilgigt! Vi var nesten ikke kommet oss inn døra her hjemme etter en koselig tur til søstera mi, før ungen skulle ha syklene ut. De har syklet i 4 dager til ende :)
Er jo et sikkert vårtegn. Samme diskusjonene hvert år om bruk og ikke bruk av sykkelhjelmer- den har vi også tatt i år ;) Men ungene er flinke, og de skjønner hvorfor de skal bruke hjelmene - til slutt..

Vi fikk en liten påsketur i helga, fikk se familiens nyfødte :) Ei herlig jente ?  Nydelig offerlam og rødvin ble det også, og en ordentlig rockekonsert! Fin og koselig tur. Innom mamma og stefaren min og fikk nyydelige vafler, kaffe og klem?


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

solvisinblogg

solvisinblogg

33, Bodø

32 år ung, frodig på alle måter, mange sider av meg selv- bare du tørr å bli kjent med meg. 2 skjønne barn som er en flott jente på 9 og en flott gutt på 11. Er også så heldig å ha en flott samboer, en mann som betyr mye for meg. Jeg liker interiør, dans, være sosial med venner, shoppe, reise, dyr, og naturen. Jeg er ikke så sportslig av meg, men planene er der.

Kategorier

Arkiv

hits