God helg! :)

Jeg og Astrid har bakt muffins og sjokoladekake, og sunne knekkebrød ;) Ordentlig god, gammeldags bakedag! Vi har storkosa oss. Den som baker er også en smaker. Huset er fullt av gutter som har testa ut knekkebrød og muffins- de var fornøyde ja! Alle i familien har frihelg og det er deilig. Blir vel muligens bowling på hele familien. Og min kjære har bedd meg ut på middag i helga ♥ Han prøvde faktisk sushi her om dagen for første gang. Synes han var tøff ja! Men det falt ikke helt i smak.. Vi fant frossenpakker på Rema tl 60 kr. Anbefales! Billig og godt. 10 biter, variert.
Ellers så flyr dagene. Vi venter på våren og håper at snøen som har kommet skal smelte fort. Legger ut noen bilder av vinter Bodø ;)  Sol og sommer er vi alle klar for! Våkne opp fra dvalen! God helg til dere alle♥


Astrid har også strikket ferdig den nusselige katten sin :

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

solvisinblogg

solvisinblogg

32, Bodø

32 år ung, frodig på alle måter, mange sider av meg selv- bare du tørr å bli kjent med meg. 2 skjønne barn som er en flott jente på 9 og en flott gutt på 11. Er også så heldig å ha en flott samboer, en mann som betyr mye for meg. Jeg liker interiør, dans, være sosial med venner, shoppe, reise, dyr, og naturen. Jeg er ikke så sportslig av meg, men planene er der.

Kategorier

Arkiv

hits