En glad dag! :)

Så deilig med en dag fri innimellom :)  stod opp sammen med ungene idag, god kaffe og deilige rugbrød som Roger har bakt. Han fikk de virkelig til. Jeg får de ikke like god og fin. God og mett blir man også på 2 skiver, men, viktig å drikke mye vann så ikke rørene tetter seg ;)   Ungene har hver måned på skolen en sang eller dans de skal opptre med. Engang i mnd blir foreldre invitert til å se og høre på dem. Er ikke bestandig det klaffer, men idag passet det, og det var en utrolig opplevelse! Datteren min går på 4.trinn, de har en sprek kontaktlærer. De opptredde i gymsalen idag! De var såååå flinke! Fantastisk samspill og en glede å se på :) Flott opplevelse! :) Sønnen min sitt trinn opptredde med bob bob su, superflinke de også :) En god og moro start på dagen.   Har vært en sosial dag med god lunsj med verdens beste kollega ♥  og nå har jeg avsluttet kvelden med min kjære venninne som jeg er så glad i ♥♥  deilig sushi og hvitvin! Deilig! Men det beste var å være sammen igjen. Er ei stund siden vi møttes nå, var på tide og da er det godt å kose seg litt ekstra :)
Ellers har det snedd ca 25 cm i dag.. Æsj! Vil ha vår og sommer.. Liker ikke snø etter februar er gått.. Rene julestemninga ute. Tenkte jeg skulle vekke ungene og få på de nisselua så var liksom årets julekort ferdig! ;) hihihi ;)

Nå er det kveld for søte små damer :) God natt til alle mine kjære som leser :) Drøm søtt! ♥

3 kommentarer

Marthe

10.mar.2010 kl.13:20

Tusen takk for det. Jeg skal til time med legen kl 2 nå, så skal ta opp forskjellige ting, spesielt det med medisin. Men også videre behandling fremover. Håper han hører på meg, og kommer med råd. Jeg vet jo ikke alt hva de har å tilby. Takk for kommentar. Ta vare på deg selv du også , klem.

Beatemor

15.mar.2010 kl.17:14

THO HEI!!

kor længe ska du ha ein glad dag;)

Her vent eg på vårn,å har suuure daga,dæ snya uta f..n;(

KLÆM

proteinlife

16.mar.2010 kl.12:50

Heihei. Hva skjer? Er det noe liv i Bodø?

Skriv en ny kommentar

solvisinblogg

solvisinblogg

32, Bodø

32 år ung, frodig på alle måter, mange sider av meg selv- bare du tørr å bli kjent med meg. 2 skjønne barn som er en flott jente på 9 og en flott gutt på 11. Er også så heldig å ha en flott samboer, en mann som betyr mye for meg. Jeg liker interiør, dans, være sosial med venner, shoppe, reise, dyr, og naturen. Jeg er ikke så sportslig av meg, men planene er der.

Kategorier

Arkiv

hits