Oddvar 11 år :)

Min herlige sønn ble 11 år i igår den 27. januar. Tenk at det er 11 år siden han kjempet for å komme ut i verden.
Det tok to døgn fra jeg ble syk og til han kom. Han måtte få litt hjelp da, de tok han med sugekopp. Ble litt dramatikk da de bare tok han fra oss og la han på benken og måtte suge han for slim, og gi han oksygen. Det var en sliten, slapp gutt mamma fikk holde etter noen minutter. Den følelsen var bare skjønn. Et nydelig nurk. 4360 og 52cm, en kraftplugg.
Det ble lange dager på skehuset, gutten vår fikk tørstefeber, siden jeg ikke hadde fått melk i  de store juran mine. Ikke fikk vi lov å gi han noe drikke heller. Det var frustrerende for oss nybakte foreldre :(  Han hadde antydning til gulsott og fikk lysbehandling i 2 dager. Mange følelser som raser igjennom en når en ser nurket ligger i "solarium" helt alene på et rom.. Ble en litt rar start på dette nye livet. Til slutt lurte jeg i gutten var sukkervann som jeg sneik meg til å lage. Tenk det!  Det var mas og mas: amme, amme, amme.. Jeg stod med store puppa putta oppi ei elektrisk pumpe. Pumpa til jeg ble rød og sår.  Satt på ammerommet og putta puppen i den slappe lille kroppen. Stakkars liten.. Og en barnepleier som bare kom og tok gullet vårt fra meg: og begynte å synge sangen jeg er en liten undulat som får så dårlig med mat.. Jeg var så lei meg fra før og ble ikke akkurat bedre etter denne episoden. Da ville jeg bare hjem. Dagen etterpå fikk vi reise hjem. En deilig skapning som vi var så redd for. Redd for at det skulle skje noe mer med han. Det var skjønt å komme hjem. Samme kveld var det eksplosjon i puppan. Melka kom :)  Jeg kunne senke skuldrene. :)

Tenk at det er 11 år siden! En fantastisk gutt vi har. En gutt som viser god omsorg for andre, lojal, artig:), hjelpsom, ryddig, opptatt av å glede andre :) En herlig gutt! Vi elsker deg utrolig mye! ♥

Én kommentar

Beatemor

30.jan.2010 kl.23:54

Grattis tell fin e stor gutten;0)

Skriv en ny kommentar

solvisinblogg

solvisinblogg

32, Bodø

32 år ung, frodig på alle måter, mange sider av meg selv- bare du tørr å bli kjent med meg. 2 skjønne barn som er en flott jente på 9 og en flott gutt på 10. Er også så heldig å ha en flott samboer, en mann som betyr mye for meg. Jeg liker interiør, dans, være sosial med venner, shoppe, reise, dyr, og naturen. Jeg er ikke så sportslig av meg, men planene er der.

Kategorier

Arkiv

hits