Ny uke :)

Da var jobbhelgen min ferdig for denne gang. 3 uker til neste gang. Har litt hangover i dag. Går bare natt, det er til tider tungt.  Derfor er det stilleblogg per tiden. Men nå har jeg fri til onsdagen, så da skal jeg være flink å oppdatere litt.

Familien har spennende dager i møte! Mitt kjære tantebarn; Marthe, venter baby! Det er veldig spennende. Hun har termin i morgen ♥ Gleder meg til å se den vakre skapningen. Kommer til å bli ett barn med mange smilehull. Fryktelig spennende! Lykke til Marthe og Andreas!♥

Ny uke, dagene flyr for tiden. Ny uke betyr nye ukeplaner og nye lekser for ungene. Det kan være ei utfordring for hele familien.  Astrid er rask og tar alt lett. Mens Oddvar synes noe blir kjedelig og litt vanskelig. Han er lik sin mor, og tenker av og til veldig vanskelig ;) Men det går seg til. Viktig at de lærer seg god studieteknikk.  ( vent litt Astrid har en spåkopp her som jeg mååå prøve ;) ) Jeg åpnet ei luke med: "du er kulest på jorda" :) 
Tilbake til skole og lekser.  De går i 4. og 5. klasse, men har allerede mye lekse. Mer enn vi hadde på 80 og 90- tallet ;)
Men så lærer de mye. De kan jo nesten flytende engelsk allerede, noe min generasjon kanskje greide i 5 klasse ;)
De lærer mer tidligere nå, og det hjelper de å utvikle seg mer faglig.   Men et ønske som står på lista: Er lengre skoledag. Hvorfor ikke forlenge skoledagen til kl 15 eller 1530?  Så alle stiller likt når det gjelder hjelp til skolearbeid. Er ikke alle som er heldige og har god hjelp hjemmefra. Noe alle barn har rett på. Likestilling for alle barn, det skulle det absolutt ha vært. Så håper at det skjer noe mer på den fronten.Astrid gjør matteleksa si :)

2 kommentarer

Marthe

26.jan.2010 kl.20:39

Nåååh, takk<3 :)

Annesøster

27.jan.2010 kl.09:14

tante si snuppa<3

Skriv en ny kommentar

solvisinblogg

solvisinblogg

32, Bodø

32 år ung, frodig på alle måter, mange sider av meg selv- bare du tørr å bli kjent med meg. 2 skjønne barn som er en flott jente på 9 og en flott gutt på 10. Er også så heldig å ha en flott samboer, en mann som betyr mye for meg. Jeg liker interiør, dans, være sosial med venner, shoppe, reise, dyr, og naturen. Jeg er ikke så sportslig av meg, men planene er der.

Kategorier

Arkiv

hits